KIJKdozenroute op Filmfestival

15 – 21 januari, diverse locaties centrum Harlingen | Harlinger kunstenaars en creatievelingen (alle leeftijden) zijn uitgedaagd om een KIJKdoos in thema ‘ZEE’ te maken. Het resultaat is via de KIJKdozenroute in diverse etalages te bekijken!

KIJKdoos XXL
Op het parkeerplein tegenover het stadhuis aan de Noorderhaven staat een container oftewel de KIJKdoos XXL. In de container is het werk te zien van Erik Sok en Ellen van Putten van Werkplaats12, Harlingen. Het “Forensisch Wetenschappelijk Team” van Erik wordt overspoeld door de getekende getijden van Ellen.

Waddenschat
Wadend op de tere huid van de Wadden vinden wetenschappers iets bijzonders… Ben jij ook zo benieuwd wat deze onderzoekers hebben aangetroffen? Ga dan nu kijken in Werkplaats12, Nieuwe Trekweg12 in Harlingen óf vanaf vrijdag 19 januari in het Midlumerlaantheater. Daar vind je de Waddenschatkist met bijzondere pareltjes…

Erik en Ellen hebben méér KIJKdozen gemaakt, het verhaal erachter is hier te lezen.

Lees hier verder over de KIJKdozen, de Lichtroute én het Filmfestival