Kunst en Kerst in Werkplaats12

Wat hebben kunst en kerst met elkaar gemeen? Werkplaats12 heeft de traditie rond kerst een kadomaand te organiseren, met vegetarische en stikstof arme prentjes voor aan de muur, in gerecycled feestpapier. Voor hen die vertrouwd zijn met de kringloopwinkel weten dat voldoening het woord is.

Om het jaar organiseert Werkplaats12 een kerstsale met de inzet van 30 kunstenaars die speciaal voor deze wintertraditie betaalbare werkjes maken. Vorig jaar bleek een groot succes, veel kunst kreeg een nieuwe eigenaar.
Ondanks dat deze kerstverkoop een biennale is zijn er dit jaar ook weer mooie kunstkadootjes van lokale kunstenaars te scoren.
Iedere openingsdag is er om 16:00 uur traditiegetrouw weer gloeiwijn.

Nieuw is de aldaar aanwezige ‘Famous wall of Visitors’ waar uw portret geheel vrijblijvend door de kunstenaars vervaardigd wordt. De mini-portretjes worden bijgezet op deze Famous Wall in de entree van het museum.

Werkplaats12 is te vinden op de Nieuwe Trekweg 12 in Harlingen.

Openingsdagen en tijden:
10, 11, 15, 17, 18, 22, 23, 24, 26, 29, 30, 31 december en 2 januari van 11:00 tot 18:00 uur.

Koop lokaal, bij lokale ondernemers, dat is beter voor het milieu!