Happy Bird Day

Het is nog dik winter maar voor het ultieme lentegevoel moet je in Werkplaats12 zijn. Daar is een kunst expositie ingericht met “verweesde” vogeltjes van beeldend kunstenaar Ellen van Putten. Sommigen zijn in zeer kleine oplage gemaakt met linosnedes die ooit op mysterieuze wijze zijn verdwenen uit de reizende linoleumdrukkerij. Deze kleurrijke vogeltjes worden vergezeld door de kauwtjes, eksters en roeken, getekend in houtskool.

Verder kun je een vogel vouwen. Deze „Vouw Vogel Vlieg“ is ontworpen door Erik Sok en als je deze goed in elkaar zet vliegt deze vogel een behoorlijke afstand.

Happy Bird Day vindt plaats op zondag 3 maart van 11:00 tot 17:00 uur.
Werkplaats12 is verder regelmatig open, stuur een berichtje naar 0640108861 als je zeker wil weten dat we er zijn. Adres: Nieuwe Trekweg 12, Harlingen