Festival Kunst Achter Dijken

Op zaterdag 6 en zondag 7 mei opent het Festival Kunst Achter Dijken haar deuren. Kunstenaars en musici uit Sûdwest Fryslân organiseren elk jaar in het Friese dorp Pingjum een prachtig, laagdrempelig en avontuurlijk festival. 
Erik Sok en Ellen van Putten doen mee met dit festival. Erik met een baken in het landschap en Ellen tekent live „en plein air“ met houtskool op papier van 5 meter lang.
Het thema van het festival is ‘Een zee van ruimte’. Kunstenaars laten werk zien dat geïnspireerd is op de weidsheid van het Friese landschap rond Pingjum en de Waddenkust. 

Locatie en tijden
Het festival is op 6 en 7 mei gratis te bezoeken van 11.00 tot 17.00 uur. Bij het Dorpshuis van Pingjum, Lammert Scheltesstraat 12, kun je een informatiefolder krijgen met daarop alle locaties. Zie verder: kunstachterdijken.nl