Kunst Achter Dijken

Op zaterdag 4 en zondag 5 mei opent het Festival Kunst Achter Dijken haar deuren. Kunstenaars en musici uit Sûdwest Fryslân organiseren elk jaar in het Friese dorp Pingjum een prachtig, laagdrempelig en avontuurlijk festival. 

Erik Sok en Ellen van Putten van Werkplaats12 uit Harlingen doen weer mee. Met deze tweede keer dat zij meedoen worden zij tevens lid van de Vereniging Kunst Achter Dijken.
Erik en Ellen zijn druk met de voorbereidingen:

De kunstenaars Ellen van Putten en Erik Sok tekenen en schilderen live op een 5m lang papier. Weer en wind trotserend portretteren zij dwarsdenkers. Mensen die over grenzen durven, kunnen en moeten gaan. Mensen die grenzeloos dapper zijn. Zij die tegen geweld en dictatuur zijn, maar ook mensen die zich inzetten voor een ander – een hoger doel, een buurman, een naaste of zomaar iemand.

Zij creëren de portretten op locatie het Schelpenpad, wat zij deels omdopen tot Schelmenpad. Kom kijken en support deze actie. Gaat uw portret er ook tussen staan?

Voor meer informatie zie Festival Kunst Achter Dijken

Buiten de Lijntjes - Kunst Achter Dijken