Grenzeloos – Kunst Achter Dijken

on

Op zaterdag 4 en zondag 5 mei opent het Festival Grenzeloos – Kunst Achter Dijken in Pingjum haar deuren. Kunstenaars en musici uit Sûdwest Fryslân organiseren elk jaar in het Friese dorp Pingjum een prachtig, laagdrempelig en avontuurlijk festival. Het thema is Grenzeloos.

Beeldend kunstenaars uit Harlingen, Erik Sok en Ellen van Putten van Werkplaats12 doen mee. Zij tekenen en schilderen live op een 5m lang papier. Weer en wind trotserend portretteren zij dwarsdenkers. Mensen die letterlijk en figuurlijk over grenzen moeten gaan. Mensen die grenzeloos dapper zijn. Zij die tegen geweld en dictatuur zijn, maar ook mensen die zich inzetten voor een ander, een buurman, een naaste of zomaar iemand.

Zij creëren de portretten op locatie het Schelpenpad, wat zij deels omdopen tot Schelmenpad. Kom kijken en support deze actie. Gaat uw portret er ook tussen staan?

Voor meer informatie, deelnemers en voorstellingen zie Festival Kunst Achter Dijken

Grenzeloos - Kunst Achter Dijken