Boei voor de Vlootdag

Erik Sok maakt linoprints van een boei op hele oude zeekaarten. Leuk om het proces te zien. Voorheen deden wij dit veel op evenementen met onze reizende stempelmakerij Art To Take. Deze stempelmakerij staat binnenkort als Art Hoc op de Bonte Markt in Harlingen tijdens de Vlootdag op 13april 2024.

We laten meer linoprints zien met het thema “Zee” en ze zijn natuurlijk te koop.

Linoprint Boei door Erik Sok

BENG organiseert de Bonte Markt met voor ieder wat wils! Variatie, een uitgebreid en origineel aanbod van kleding, antiek & curiosa, ambachtelijke, streek- en seizoensgebonden producten, woon-, decoratie – en modeaccessoires, nautische- en 2e hands (scheeps)artikelen en meer. Tijdens de markt is er muziek, straattheater en amusement die de markt extra levendig en aantrekkelijk maken. Kortom: een bruisende markt om gezellig langs te struinen en bovenal een fijne ontmoetingsplek voor iedereen!

De Vlootdag wordt georganiseerd door de Verenigde Bruine Zeilvaart Harlingen (VBZH) in samenwerking met BENG Evenementen, Stichting Historische Zeilvaart Harlingen (SHZH), STC, Rederij Vooruit, Zonnewind Zeilen en Holland Sail.