Cursus tekenen met BICpen

Wat maakt tekenen met pen zo leuk? Je hebt zo weinig nodig, alleen wat papier, een pen en een idee…
Iedereen kan tekenen. Tekenen is vooral leren kijken. Deze manier van tekenen laat je zien dat een gum helemaal niet nodig is. 

Beeldend kunstenaar Ellen van Putten wil graag haar vaardigheden en kennis overdragen aan geïnteresseerden. Inspiratie kun je halen uit de dagelijkse werkelijkheid, de natuur of van een kop uit de krant. Kijken naar licht en donker, lijnen en vlakverdeling en dan… …ga je gewoon aan de slag. Aan de hand van alledaagse voorwerpen maak je krachtige, eenvoudige, of juist zeer uitgewerkte tekeningen.
De cursus is voor zowel beginners als gevorderden. Voor de jeugd is er een aparte groep op woensdagmiddag. De cursus bestaat uit 6 lessen. Bij genoeg interesse kunnen de lessen vervolgd worden met nog eens 6 lessen.


Plaats: Werkplaats12, Nieuwe Trekweg 12 in Harlingen

Tijdstippen: dinsdagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur ;
woensdagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur
Startdatum: nader te bepalen

Kosten: € 75,– inclusief materiaal
Aanmelden bij interesse : info@ellenvanputten.com

Tekening door een cursist