Open Stal Oldeberkoop

on

53ste editie
Van 27 juli tot en met 25 augustus vindt voor de 53ste keer Kunstroute Open Stal in Oldeberkoop plaats. Het thema is ‘Droomland’. We kijken uit naar een prachtige editie!

Welkom in Oldeberkoop
Komende zomer mogen wij ruim 50 kunstenaars verwelkomen, die hun werk presenteren op een 20-tal locaties, zoals in de stal van een boerderij, de kerk, in galeries, garages, tuinen, in het bos en in de voormalige veevoederfabriek CAV.

Het laagdrempelige, intieme karakter van Open Stal 2024, de oudste kunstroute van Nederland geeft elk jaar veel kijkplezier aan de bezoekers en kenmerkt zich door de relaxte sfeer waarin kunstliefhebbers door de straten en de bossen van Oldeberkoop wandelen en zich in de ruimtes begeven om van kunst te genieten.

Ellen van Putten doet deze editie mee met haar installatie Het Blauwe Uur in de binnentuin van hotel-restaurant Lunia.
De installatie Het Blauwe Uur van Ellen van Putten is opgebouwd uit schilderijen uit vervlogen tijden. Wat je in eerste instantie ziet is de achterkant van de gekoppelde doeken. Bij het naar binnen treden wordt je overvallen door een blauwe duisternis. Het blauwe uur is het moment vlak voordat de duisternis invalt en ’s morgens voordat het licht wordt. Alles krijgt een blauwe kleur.

Zie hier voor meer informatie.

Open Stal Oldeberkoop 2024